SNOEZELEN?

Snoezelen (snuffelen & doezelen) is een activiteit die aangeboden wordt aan mensen met een verstandelijke beperking of gevorderde dementie. De cliënt wordt gedurende kortere of langere tijd in een ruimte gelegd waar gedempte lichteffecten, beelden en geluiden een prikkelende of kalmerende invloed uitoefenen. Snoezelen gebeurt vaak in een aparte snoezel kamer maar Snoezle brengt de deze snoezel ervaring op een mobiele manier tot bij de gebruiker, in zijn of haar vertrouwde omgeving.

VOOR & DOOR

Pendulum : voor en door de zorg. Met Pendulum leggen we contact met de zorgverstrekkers en gaan we samen met hen op zoek naar reële behoeften in de zorg. De producten uit deze aanpak worden ontwikkeld door pilipili productontwerp. Het eindproduct wordt terug door de zorgsector geproduceerd en geassembleerd.

FEATURES

ontdek de voordelen

VERSCHILLENDE THEMA’S

Maak je keuze uit bos , onderwater of kust als prachtige omgeving om in te snoezelen. Elk thema heeft een prikkelende doch rustgevende 360° beleving. Perfect om op zoek te gaan naar de vele details maar ook een relaxerend effect uit te oefenen.

LEDSTRIP

De volledige rand van de Snoezle is voorzien van 300 aparte leds die samen een lichtshow brengen. Deze show is volledig gesynchroniseerd met de audio en op maat gemaakt per thema.

GELUIDSCENES

Per thema is een geluidsscene samengesteld die de beleving nog realistischer maakt. Subtiele achtergrond geluiden in combinatie met specifieke geluidsfragmenten brengen je in de perfecte snoezelsfeer.

EENVOUDIG IN GEBRUIK

Het opzetten van een Snoezle bestaat uit drie stappen en neemt slechts 10 seconden in beslag. Vouw de Snoezle open, bevestig de module en maak verbinding met de stroomkabel (of batterij). Even opstarten en er kan heerlijk gesnoezeld worden. Zo eenvoudig is het.

VOLLEDIG TE REINIGEN

De volledige Snoezle kan uit elkaar gehaald worden. De leds kunnen losgeritst worden en de module kan losgemaakt worden van het doek. Op die manier kan het polyester doek apart gewassen worden. 

SNEL OPBERGEN

De Snoezle kan samen gevouwen worden tot een platte schijf. Op deze manier  kan de Snoezle eenvoudig weggestoken worden en neemt weinig plaats in.

AFZONDERLIJKE MODULE

Alle elektronica zit in een aparte module. Deze verzorgt de sturing van de leds en bevat daarnaast ook een speaker voor het geluid. Een bedieningspaneel op de module zorgt ervoor dat je de scenes kan starten, stoppen alsook het volume regelen.

STATIEF BEVESTIGING

Het toevoegen van een lus in het textiel maakt het mogelijk om de Snoezle ook eenvoudig op te hangen aan plafond of op een statief. Op deze manier kunnen rolstoelgebruikers ook gebruik maken van de Snoezle.

PRACHTIGE THEMA’S

om heerlijk in weg te dromen

De snoezle bestaat in verschillende thema’s met de daarbij horende lichtprogrammatie en geluidsfragmenten.
Ieder thema heeft specifieke eigenschappen die inspelen op de verschillende gebruikersprofielen.

Ontdek onze thema’s:

Ontdek

ONDERWATER

Ontdek

BOS

Ontdek

KUST

PRIJZEN

ENKEL STROOMKABEL

De standaard Snoezle is voorzien van een module met stroomkabel.
Perfect indien er in de buurt altijd een stopcontact aanwezig is.

STROOMKABEL en BATTERIJ

Deze Snoezle module is voorzien van batterijen: de ideale oplossing. De batterij kan uit de module worden gehaald om op te laden in de bijgeleverde lader. Er worden 2 batterijen meegeleverd. Deze versie komt uiteraard ook met een stroomkabel.

€ 799

21% BTW inc. – ex. verzending

€ 949

21% BTW inc. – ex. verzending